AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


Hamzstreet

Regular Member
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Hamzstreet last won the day on July 20 2016

Hamzstreet had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Hamzstreet

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Would you be interested in attending club meetings?
    Yes
  • Toyota Model
    Aurion ATX
  • Toyota Year
    2010
  • Location
    New South Wales
  • Annual Mileage
    20,001 to 25,000

Contact Methods

  • First Name
    Hamz
  1. Reviveeeee!!! Hahaha I have re003s on my 2010 atx and its accompanied by dba t2 rotors and bendix pads all round ... After one week of getting them , I took a trip down to the kurringai national park (at night as I was meeting up with my old man for a fishing sesh) and I swear that through the mountain twisty's I was going 80-90kms min. And all u could smell was breaks and tyres but not once did it let go, the more i accelerated the more it wanted to dive in .... I got them for 129$ each buy 3 get one free plus 50$ for wheel alignment and balance at mascot Bridgestone in Sydney
  2. Hi guys I've had my 2010 ATX aurion for about 8-9months now , I've run across a few problems so far list being castor bushes engine check light with no traction control light failure of intermediate steering wheel shaft (clucking and tapping noise) I always maintain this car as much as I can, I service the car (oil , oil filter and the rest myself ) every 7-8000km I use castrol edge k&n air filter genuine oil filter just did a genuine fuel filter and fuel pump filter change on it i have dba t2 slotted rotors (front and back) with bendix pads running on a set of Bridgestone potenza re003's ao my problem is that i drove off off my drive way today and saw a bit of oil on the drive way which scared me Abit , so I quickly jumped under the car and saw oil leaking from this location (I'll put up a pic) can anyone please tell me what's going on here ? Also the car is very loud like tapping noise when I cold start it and in general sounds like a tractor plus I get this loud pig like squeezing for about 10min on a cold start (😑) pls help