AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


  • ×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

      Only 75 emoticons maximum are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  • Similar Content

    • By krigeroz
      I was about to replace my halogens bulbs with led ones and just found that they are illegal In Australia...
      Have anyone replaced their halogens lights with LED ones?
      https://www.racq.com.au/cars-and-driving/safety-on-the-road/driving-safely/headlights
    • By Pockimon
      Hi All,
      I can hear what appears to be a chirping/cricket like noise coming for the rear area of my camry 2010 hybrid. Its faint but it gets annoying after a while. It does not occur when car is stationary, only when it is moving forward. 
       
      Any ideas what it may be ? 
    • By WhiteZre182r
      Hey guys, I own a 2014 Corolla Ascent Sport Hatchback and was wondering if anyone knows where I could find some after market LED tail lights if it's possible. Thanks! :)
    • By thetallbloke
      Hi All,
      I have a 2010 Tarago and the brake lights on one side don't come on.  They are in a cluster of LEDs that come on when the headlights are turned on, just brighter when the brakes are pressed.  These are the ones that are on the main body of the vehicle, as opposed to the boot.  Incidentally, this seems to be the same side that the towbar wiring has been spliced into.
      I'm just wondering what could be the issue and whether this has to go back to Toyota to fix or can I just replace a fuse (or probably an expensive black box) to get them working again for a rego check.
      The LEDs come on when the headlights are turned on, but don't go brighter (like the other side does) when the brake is pressed.  I've had a look at fuses that I can find in the foot area on the driver and passenger sides, but the labels are a little cryptic so I'm just guessing which ones to check.  I'm about to pull every one out and individually check them all.
      Does anyone have any clues on what to check???
      Thanks in advance.
    • By GrantKluger
      Hi All,
      Anyone have any preknowledge of this problem,
      Was driving up the M1 the other day and going up a hill in my 2010 kluger AWD and as it was about to change to a lower gear to get up the hill it had a hissy fit, couldnt decide what gear to take and stayed in the top most gear, basically it felt like I was trying to go up a hill in neutral, pulled off to side of road, stopped engine and restarted , went to accelerate into traffic and couldn't even get it past 40km/h, pulled into an emergency telephone and requested a tow. Car had no pre warning, no dash lights and engine was running fine, in fact I left the car idling for the 3 1/2 hrs it took to get us picked up. Any ideas? besides an expensive issue???? Thanks
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.