Jump to content

'99 Luxy problems


Recommended Posts

Hey guys would love to know if anyone else has had a similar problem with a fix.

I have been having an annoying sequel coming from somewhere sounds like its under or behind me

every time i take off or am on the lower end of the 1, 2 and 3rd gear. It usually only stays until my revs are higher.

I had the mechs tighten my drive belt the other day and the problem went a little bit but is back bad again. Its really

frustrating. anyone got any knowledge on this?? any easy fixes?? It sounds like a belt slipping not really like a brake pad or something or it

sounds like something is rubbing or what not. any help would be appreciated. Cheers

it is a manual 4x4 dual cab ute if that helps.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




  • Join The Club

    Join the Toyota Owners Club and be part of the Community. It's FREE!

  • Latest Postings

    1. 2

      C series gearbox mount compatibility

    2. 0

      Need help wiring OEM reverse camera to aftermarket head unit.

    3. 0

      CVT AutoTransmission

    4. 0

      Help

    5. 0

      DVD GPS

    6. 3

      Camry/Aurion Towbar

    7. 7

      Aurion: Drive Shaft

    8. 3

      Camry/Aurion Towbar

    9. 2

      Cold Air Intake P-Plate Legal or illegal in Victoria?

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership