Jump to content

Land cruiser FM receiver


Peter64
 Share

Recommended Posts

I have a 93 landcruiser, fitted with a PLL synthesized am/fm receiver (it also has "52600" on the face of the radio). Driving along yesterday I lost all sound from the 4 speakers at once. It appears the radio is receiving, as the display remains unchanged. Anyone got any thoughts on the cause?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




  • Join The Club

    Join the Toyota Owners Club and be part of the Community. It's FREE!

  • Latest Postings

    1. 1

      Fenix radiator KUN26???

    2. 1

      Fenix radiator KUN26???

    3. 1

      Pistons for 69 Corona

    4. 1

      Pistons for 69 Corona

    5. 0

      LC200 Series GVM Upgrade

    6. 6

      2019 RAV4 oil filter wrench

    7. 6

      2019 RAV4 oil filter wrench

    8. 6

      2019 RAV4 oil filter wrench

    9. 0

      AE82 2zz-ge and 6spd swap

    10. 2

      2022 Toyota Camry Hybrid Should I buy it.

Toyota Owners Club AU © 2020 | This Website has no association with Toyota (AU) or Toyota Motor Corporation. | Cookies | Privacy Policy | Terms & Conditions

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership