Jump to content

Driver side headlights don't work!


Kjong
 Share

Recommended Posts

Hey guys,

I have a 2007 Toyota Aurion SX6 and the driver side headlight and parking light don't work. I installed a HID kit in there and it was fine for a while but now this problem has arisen.

The problem is not with the kit as I have swapped bulbs and ballasts and they work on the passenger side fine. I have also moved back to the stock bulb on the passenger side and that won't work either.

Also have replaced the fuses and still nothing.

Running out of ideas.

What would be my next step?

Cheers!

Kenny

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Geez bro it seems like you have done what I would do if I faced that problem.

Maybe a plug problem...............

Just grasping at straws.

High beams and blinkers work????

Auto electrician man as no replies have been given on this thread

Sorry can't help mate :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




Toyota Owners Club AU © 2020 | This Website has no association with Toyota (AU) or Toyota Motor Corporation. | Cookies | Privacy Policy | Terms & Conditions

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership