Jump to content

Hilux issues with unlocking/starting


JL93
 Share

Recommended Posts

Hi everyone, first post here

I have an issue with my 2009 Kun26R Hilux 

In short I drove it fine all day, came home went to go back into it and the keyless entry clicker would not click and no lights appeared on the vehicle. 

I unlocked the Hilux with the key, and tried to start it, no lights on the dash at all and the engine was not clicking over.

I pulled out the multimeter and the battery which is 2 months old was fine.

I replaced the battery inside the key. Yet still no change.

So I am left in a bit of a predicament  with no clue with what could be the problem.

Any ideas that could help would be much appreciated 

Cheers

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




Toyota Owners Club AU © 2020 | This Website has no association with Toyota (AU) or Toyota Motor Corporation. | Cookies | Privacy Policy | Terms & Conditions

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership