Jump to content


2rz carby help


Josh kay
 Share

Recommended Posts

Hey guys, I need some serious help, I have recently put a new carby on my 2rz.  But it won't run correctly I think I may have a few vacuum hoses wrong, car is idling high in park/neutral and I have a hose missing (see attached photo). I have some attached photos if anyone could tell me where they should be running I have no idea which order the three run in. Please excuse my extremely novice mechanical skills. Thanks for any help in advance 

20170829_184949.jpg

20170829_185035.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




  • Join The Club

    Join the Toyota Owners Club and be part of the Community. It's FREE!

  • Latest Postings

    1. 1

      Oil Filter Recommendations

    2. 35

      Coolant Leak 2008 Aurion

    3. 0

      Power steering overflowing

    4. 1

      How to change front wheel bearing 2009 corolla

    5. 79

      White Pearl Paint cracking & peeling on a Prado

    6. 79

      White Pearl Paint cracking & peeling on a Prado

    7. 79

      White Pearl Paint cracking & peeling on a Prado

    8. 79

      White Pearl Paint cracking & peeling on a Prado

    9. 79

      White Pearl Paint cracking & peeling on a Prado

    10. 1

      2005 Rav4 2 door cruiser

Toyota Owners Club AU © 2020 | This Website has no association with Toyota (AU) or Toyota Motor Corporation. | Cookies | Privacy Policy | Terms & Conditions

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership