Jump to content


Recommended Posts

Hello everyone,

My rear LH brake light wasn't working, so I changed the bulb. Now it is dimmer. Closer inspection shows its a two filament bulb and the wrong filament seems to be lighting up.

Anyone know how to fix this?

Thanks!

Link to post
Share on other sites

46 minutes ago, HughH said:

Hello everyone,

My rear LH brake light wasn't working, so I changed the bulb. Now it is dimmer. Closer inspection shows its a two filament bulb and the wrong filament seems to be lighting up.

Anyone know how to fix this?

Thanks!

So are you saying the LH light is a lot dimmer than the right hand bulb when the headlight switch is on ??

The bulb can only go in one way so not sure how the wrong filament can light up.  With your lights on "parker" yes the lower filament will light up and when you press the brake then the brighter filament will. My guess is you probably have the wrong wattage globe. Are you able to check the wattage ? I'd also check to see if you have a loose earth cable in there for the tail light assembly.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Toyota Owners Club AU © 2020 | This Website has no association with Toyota (AU) or Toyota Motor Corporation. | Cookies | Privacy Policy | Terms & Conditions

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership