Jump to content

2001 Landcruiser Starting Issues


CruiserStuck94
 Share

Recommended Posts

Hey guys,

My mother has a 2001 Toyota Landcruiser Prado KZJ95R 3.0ltr 1KZ-TE Turbo Diesel

We have had it into the mechanic as we are having trouble starting it most days.

We have done the following and it still loses prime;

We have replaced the fuel filter

We have replaced the fuel filter housing

We have replaced the glow plugs

We have replaced both batteries

We split the batteries as when they were connected they were dying too often.

 

Our issue now is that the vehicle seems to lose prime, we have had to pump the primer about 7 times till it is solid before it would start.

 

What else can we do?

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




  • Join The Club

    Join the Toyota Owners Club and be part of the Community. It's FREE!

  • Latest Postings

    1. 3

      2ZR Turbo

    2. 2

      Changing Coolant.

    3. 0

      2016 electric rear sunshade retrofit

    4. 52

      Engine Oil Change Interval

    5. 52

      Engine Oil Change Interval

    6. 4

      Coolant loss through overflow tube?

    7. 4

      Coolant loss through overflow tube?

    8. 4

      Coolant loss through overflow tube?

    9. 4

      Coolant loss through overflow tube?

    10. 4

      Coolant loss through overflow tube?

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership