Jump to content


Problem with Android Auto.


Recommended Posts

Hi. My wife and I are both running 2021 Corolla Ascent Sport hatches, and both having an issue with Android Auto connectivity.

Connection in both cars is incredibly temperamental. We're both running Samsung S20's with Samsung USB cables, but at times, it only takes the slightest movement of the 'phone for connection to drop.

Anyone else have this issue, and if so, how did they address it ?

Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share




  • Join The Club

    Join the Toyota Owners Club and be part of the Community. It's FREE!

  • Latest Postings

    1. 6

      Kluger Sat Nav DVD Map File

    2. 3

      Kluger vs Prado vs RAV4

    3. 0

      2005 Rav4 2 door cruiser

    4. 34

      Coolant Leak 2008 Aurion

    5. 2

      Looking for a hard to find part

    6. 74

      White Pearl Paint cracking & peeling on a Prado

    7. 74

      White Pearl Paint cracking & peeling on a Prado

    8. 34

      Coolant Leak 2008 Aurion

    9. 34

      Coolant Leak 2008 Aurion

Toyota Owners Club AU © 2020 | This Website has no association with Toyota (AU) or Toyota Motor Corporation. | Cookies | Privacy Policy | Terms & Conditions

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership