Deyrick

Regular Member
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Deyrick

  1. Mechanic is pulling it apart you c ile let you know
  2. All fixed was the trans 900 supply and fit thanks everyone
  3. Cheers mate will update soon hope that fixes it
  4. I'm in adelaide an can get low ks trans supplied an fitted for $1300 just gotta wait to save up the coin
  5. No just all the googling leads to trans being broke
  6. Cheers mate I'm thinking it was faulty in the first place did get it for a swap for a ve sv6 sportswagon and he was very keen
  7. No strange noises at all just revs as if in park speedo doesn't move don't know what type of scanner but he had to use tab like things in it to suit my car
  8. So true..would a trd ecm be different than standard
  9. To b honest don't know what to do with it now but thro money at it so sad I recked a good car pity it's not insured for stupidity
  10. The brake 1 is interesting I did notice brake fluid is low
  11. Will check all connections c how I go seems like its gonna b expensive stuff up worrying about if I put new trans in will it work
  12. Got it scanned came up with code c1201 whould that stop trans from working
  13. Thanks mate ile look into it kinda hopeing clearing the codes may help
  14. Having trouble getting someone to come out with a scan tool anybody got any recommendations in adelaide thanks
  15. Cheers guys mines trd 0337 had xr8s an ve ss b4 hand an this car is way in a class above those so nice to drive
  16. I'm hearing you both it's not usually my type of thing just had a stupid moment an too top it of I'm in my mid 50s makes it worse apart from that in love with the aurion surprisingly so in fact.thanks for all the help ile update wen I've sorted the problem may get it back on a scan tool c what happens
  17. Looks like best option is to put second hand trans in can get done from wreckers fitted for 1000 is that ok price trans has done less ks than my car also is trd trans same as normal aurion cheers
  18. Need some help with my 07 Trd aurion ..was a total idiot last night an did some reverse donuts(neva again karma I guess) now trans doesn't work it's like it's in neutral have breakdown service come out he put it on computer an came up speed sensor fault ..anybody know if that would be rite or have I done the trans(hope not love this car an my first of this kind) cheers all..an yes I did big stupid