Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'acceleration'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • New Members
    • New Members Introductions
    • Forum Terms and Conditions / Buy & Sell Rules
  • Toyota Models
    • 86 Club
    • Aurion / TRD Aurion Club
    • Avalon Club
    • Camry Club
    • Celica Club
    • C-HR Club
    • Corolla / Corolla Sportivo Club
    • Hilux Club
    • MR2 Club
    • Prius Club
    • Rukus Club
    • Supra Club
    • Starlet / Sera / Paseo Club
    • Tarago Club
    • Toyota 4X4 / Kluger / RAV4 Club
    • Toyota Commercial
    • Yaris / Echo Club
    • Classic Toyota
    • Other Toyota Models
    • Fortuner Club
  • General
    • General Toyota & Other Car Discussions
    • Club Lounge
    • Members Rides
    • Lights, Camera......Action
    • Toyota / TRD Rally
    • Spotted - Been seen or seen others?
  • Traders Area
    • Sponsor The Club
  • Buyer and Sellers Corner
    • eBay Finds
    • Buy & Sell - Parts and Accessories
    • Toyota's For Sale
  • Workshops and Maintenance
    • Audio/Video/Electronics
    • Detailing - Show & Shine
    • Inside and Out
    • Suspension & Brakes
    • Wheels & Tyres
    • Workshop Submissions
    • Toyota Guides Support Topics
    • Tools & Equipment
  • Misc
    • Site Suggestions
    • Upcoming Club Meets & Events
    • Previous/Past Club Meets & Events
    • Club News & Announcements

Categories

  • Toyota General Guides
  • Toyota Aurion Guides
  • Toyota Avalon Guides
  • Toyota Camry Guides
  • Toyota Celica Guides
  • Toyota C-HR Guides
  • Toyota Corolla Guides
  • Toyota Fortuner Guides
  • Toyota Hilux Guides
  • Toyota Kluger Guides
  • Toyota LandCruiser Guides
  • Toyota MR2 Guides
  • Toyota Prado Guides
  • Toyota Prius Guides
  • Toyota Rav4 Guides
  • Toyota Rukus Guides
  • Toyota Supra Guides
  • Toyota Starlet / Sera / Paseo Guides
  • Toyota Tarago
  • Toyota Yaris / Echo Guides
  • Toyota 86 Guides
  • Classic Toyota Guides

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


First Name


Last Name


Toyota Model


Location

Found 4 results

  1. So I have started to face this issue of sluggish/slow acceleration with my 2ZZ-GE AE80, I changed the fuel pump, spark plugs, cleaned lift solenoid but same issue persisted. I went from 97RON to 92RON fuel for some reason and all of a sudden the car does not hesitate during acceleration, what can be the problem. Car used to have popping sound from exhaust before there was this issue. Note: Water temp goes to 101ish and 2zz knocks due to 92RON while it never knocks or temperature never goes above 100C on 97 RON.
  2. Hi everyone, i picked up a second hand 2008 Kluger KXR FWD with 165k on the clock on Friday. When I road tested it prior to buying I didn’t notice this issue but now that I’ve had a couple of days with it the issue is pretty noticeable. When accelerating while already in motion, predominantly when travelling at 80+kph there is a significant vibration from the front what is felt through the whole body. Normally i would have suspected wheel balance/alignment but the vibration isn’t felt through the steering wheel. Has anyone else experienced this? Is it engine mounts? Some
  3. I have a 2009 Toyota aurion that I was late on the 75000km service. It was serviced at 80000kms. I took it to ultra tune for its 90,000km on time and they changed the spark plugs and said there was a lot of sludge in the engine. They said they flushed it and put 5w/30 oil in it. The engine light came on and when I accelerate hard it blows a huge cloud of white smoke- so much so cars driving behind me slow down/ stop. Also after a long drive (150+ kms) when I stop for 10 mins for a break then start the car back up and take off again it blows a huge cloud of white smoke for 30 seconds.The engine
  4. Can anyone shed some light on what might have happened here? This morning my wife tried to get in the car (2012 Camry Altise). The car would not respond to the unlock button on the key remote - nothing would happen. Eventually after several tries it unlocked. Later when she was in the school parking lot, she took her foot off the accelerator but says it felt like the car continued to accelerate and it jumped the curb and went into the garden bed. She also says she tried to brake and the brakes did nothing. The car is currently at the smash repairs but we are both unsure about driving

Toyota Owners Club AU © 2020 | This Website has no association with Toyota (AU) or Toyota Motor Corporation. | Cookies | Privacy Policy | Terms & Conditions

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership