Search the Community

Showing results for tags 'speed sensor question.'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • New Members
    • New Members Introductions
    • Forum Terms and Conditions / Buy & Sell Rules
  • Toyota Models
    • 86 Club
    • Aurion / TRD Aurion Club
    • Avalon Club
    • Camry Club
    • Celica Club
    • C-HR Club
    • Corolla / Corolla Sportivo Club
    • Hilux Club
    • MR2 Club
    • Prius Club
    • Rukus Club
    • Supra Club
    • Starlet / Sera / Paseo Club
    • Tarago Club
    • Toyota 4X4 / Kluger / RAV4 Club
    • Toyota Commercial
    • Yaris / Echo Club
    • Classic Toyota
    • Other Toyota Models
    • Fortuner Club
  • General
    • General Toyota & Other Car Discussions
    • Club Lounge
    • Members Rides
    • Lights, Camera......Action
    • Toyota / TRD Rally
    • Spotted - Been seen or seen others?
  • Traders Area
    • Sponsor The Club
  • Buyer and Sellers Corner
    • eBay Finds
    • Buy & Sell - Parts and Accessories
    • Toyota's For Sale
  • Workshops and Maintenance
    • Audio/Video/Electronics
    • Detailing - Show & Shine
    • Inside and Out
    • Suspension & Brakes
    • Wheels & Tyres
    • Workshop Submissions
    • Toyota Guides Support Topics
  • Misc
    • Site Suggestions
    • Upcoming Club Meets & Events
    • Previous/Past Club Meets & Events
    • Club News & Announcements

Calendars

  • Community Calendar

Categories

  • Toyota General Guides
  • Toyota Aurion Guides
  • Toyota Avalon Guides
  • Toyota Camry Guides
  • Toyota Celica Guides
  • Toyota C-HR Guides
  • Toyota Corolla Guides
  • Toyota Fortuner Guides
  • Toyota Hilux Guides
  • Toyota Kluger Guides
  • Toyota LandCruiser Guides
  • Toyota MR2 Guides
  • Toyota Prado Guides
  • Toyota Prius Guides
  • Toyota Rav4 Guides
  • Toyota Rukus Guides
  • Toyota Supra Guides
  • Toyota Starlet / Sera / Paseo Guides
  • Toyota Tarago
  • Toyota Yaris / Echo Guides
  • Toyota 86 Guides
  • Classic Toyota Guides

Categories

  • Articles

Categories

  • Toyota Australia Videos

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


First Name


Last Name


Toyota Model


Postcode Region


Location

Found 1 result

  1. Hi everyone. I'm attempting to have a new Kenwood unit installed into my 2009 Rav4 V6. It does everything, it's a present. Model DDX9019DABS. The unit will not work via bluetooth with my phone, and the message is that the speed sensor needs to be connected. The authorised installer (JB HiFi's installers) has tried twice, but can't get it happening. He is having trouble locating the speed sensor. He said because I have a bigger block than other Rav4's he's worked on, the wiring is different. He said he has spoken to Toyota, but hasn't got help, and is waiting to speak to Kenwood GM on Mon. In the meantime, my dash etc is being pulled apart, put back together......... Also, the sat nav is saying 'no signal'. Apple Car Play is only working when I connect via USB. Can anyone offer any advice? I've tried to research this myself, and prior to ringing Toyota, I hoped I might get some guidance here. Thank you all, much love.