Jump to content


RZN149


Recommended Posts

I've recently done a head gasket on my 3rz hilux after I blew it

Head was checked and is all good, reassembled.

 

Now it will start and ilde for 2-3 seconds and stall. Won't accelerate. I've double triple checked timing, all earth's ect are where they should be. Changed plugs, checked coils, valve clearances, will be changing MAF today

What else should I look at??

 

It was turbo but converted back to  N/A as it's now my brothers car 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Join The Club

    Join the Toyota Owners Club and be part of the Community. It's FREE!

  • Latest Postings

    1. 1

      Head Unit with Apple CarPlay

    2. 0

      RZN169 Poor fuel economy and low/rough idle at cold start up

    3. 0

      Any RA 60 owners?

    4. 0

      Bluetooth stopped working

    5. 0

      Purchasing 2014 Prado GXL - Requesting Inputs

    6. 3

      3rd Gen (XU50) Kluger new aftermarket radio install

    7. 1
    8. 2

      Removing low beam bulb 2014 Camry

    9. 0

      CHASING MANUAL COROLLA LEVIN 01-06

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership