Jump to content

Gen 6 Cluster Backlighting Issues


Recommended Posts

Hey guys,

I'm having issues with the gauge cluster backlighting keep blowing fuses every time I turn on my lights. 

 

I have tried cleaning connections, replaced the lights and even removed the dimmer switch. Has anyone come across this issue at all?

Link to comment
Share on other sites

When the fuse blows do your f & R parking lights still light up

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Join The Club

    Join the Toyota Owners Club and be part of the Community. It's FREE!

  • Latest Postings

    1. 1

      Head Unit with Apple CarPlay

    2. 0

      RZN169 Poor fuel economy and low/rough idle at cold start up

    3. 0

      Any RA 60 owners?

    4. 0

      Bluetooth stopped working

    5. 0

      Purchasing 2014 Prado GXL - Requesting Inputs

    6. 3

      3rd Gen (XU50) Kluger new aftermarket radio install

    7. 1
    8. 2

      Removing low beam bulb 2014 Camry

    9. 0

      CHASING MANUAL COROLLA LEVIN 01-06

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership