Jump to content


car problem toyota seca sx 4age


Recommended Posts

yeah so i was driving not long ago and my car out of no where lost power and it made a different noise to its normal one

and when the car was not moving it just turned off does anyone know the problem???

um....its dead dude did it fire up again after it stopped?

anything could have gone wrong with that so many different things that could have failed or broken we need more info to give a concise answer

Link to comment
Share on other sites

yeah so i was driving not long ago and my car out of no where lost power and it made a different noise to its normal one

and when the car was not moving it just turned off does anyone know the problem???

By 'lost power' do you mean electrical, stall or just severe loss of power? I presume when you say 'when the car was not moving it just turned off' you mean that it stalls when you're sitting at the lights and need to rev it to keep it from doing so? Auto/manual? Warm engine/cold engine? k's?

Link to comment
Share on other sites


Got fuel?

lol! nice id hope that he would know if there was fuel or not

if its a 4age itd have to be manual could have been the coil lead falling off after going over a railway crossing i know how that one feels

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Join The Club

    Join the Toyota Owners Club and be part of the Community. It's FREE!

  • Latest Postings

    1. 1

      Aftermarket Air Intake

    2. 1

      Head Unit with Apple CarPlay

    3. 0

      RZN169 Poor fuel economy and low/rough idle at cold start up

    4. 0

      Any RA 60 owners?

    5. 0

      Bluetooth stopped working

    6. 0

      Purchasing 2014 Prado GXL - Requesting Inputs

    7. 3

      3rd Gen (XU50) Kluger new aftermarket radio install

    8. 1
    9. 2

      Removing low beam bulb 2014 Camry

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership