Jump to content

2007 Pressara moon roof


bearj

Recommended Posts

Any ideas why the moon roof on my recently purchased car will not open but tilt function still works? Only had it a few weeks and it was ok at first but has now stopped? Dash display also says moonroof open when we turn the car off, this has been happening since we got the car but thought it was maybe a normal message to come up? Also regarding the light washer, when we use the button nothing happens, there is water in the tank. Are there wipers hidden in the lights or is it meant to just spray water? Thanks

Link to comment
Share on other sites

Hi, I have exactly the same car and model and here are a couple of suggestions.

Regarding the moonroof, it has to be fully closed before it will slide, the fact that there is a warning light when you turn off the engine may indicate it is not fully closed yet.

Regarding the headlight washer, the low beam needs to be turned on before the washers will work. Turn on your low beam and then press the button and you should see some action.

Link to comment
Share on other sites

Thanks Kombi17, the washer issue solved thanks for the tip. Must be something stopping the message that the moonroof is completely closed getting through, will have to figure out what.

Link to comment
Share on other sites

Good to hear. My sun roof has a slight glitch where if I press and hold the close tilt button, the sunroof will close but then open again. To overcome this whenever I need to fully close the sunroof, I press the close button in short burst and this will allow the roof to fully close.

I would suggest you fully open (tilt) the sun roof and then press the close button in short burst until it's fully closed and then see if it slides open.

Thanks Kombi17, the washer issue solved thanks for the tip. Must be something stopping the message that the moonroof is completely closed getting through, will have to figure out what.

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Join The Club

    Join the Toyota Owners Club and be part of the Community. It's FREE!

  • Latest Postings

    1. 1

      Aftermarket Air Intake

    2. 1

      Head Unit with Apple CarPlay

    3. 0

      RZN169 Poor fuel economy and low/rough idle at cold start up

    4. 0

      Any RA 60 owners?

    5. 0

      Bluetooth stopped working

    6. 0

      Purchasing 2014 Prado GXL - Requesting Inputs

    7. 3

      3rd Gen (XU50) Kluger new aftermarket radio install

    8. 1
    9. 2

      Removing low beam bulb 2014 Camry

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership