Jump to content

Engine not starting


Recommended Posts

Hey guys, so as I last mentioned I'm still having problems with the 5E-FE swap 1990 Toyota Starlet GT EP82 and cannot get it to start. I know the engine was running smoothly beforehand and to my full knowledge I have attached all the sensors and vacuum lines, am using my factory 4E-FTE ecu and the engine is currently NA. I know the car is receiving fuel, air, has compression and spark but when i turn the key it just cranks and cranks and cranks refusing to actually turn over. Im stumped and cant think of any way to tackle the problem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Join The Club

    Join the Toyota Owners Club and be part of the Community. It's FREE!

  • Latest Postings

    1. 1

      Both license plate bulbs not illuminating?

    2. 1

      Both license plate bulbs not illuminating?

    3. 1

      Prado - cracked piston on diesel model at 120k?!?!?

    4. 0

      Toyota Expert need - Hilux Workmate Ute 2010 Engine/Head

    5. 0

      Navigation

    6. 0

      4lo flashing ABS,traction control, brake light stay on

    7. 1

      Android auto not working Toyota corolla ascent sport hybrid

    8. 0

      Please help Reverse Trigger wire harness for Camry Hybrid 23

    9. 10

      rear wheel arch hole covers (3rd row seats removed)

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership