Jump to content


Both license plate bulbs not illuminating?


Breeze

Recommended Posts

Hey peeps,

I purchased a 2013 Toyota Camry. Both seperate light bulbs for the licence plate are not illuminating. Ideas on the issue? Steps to solve?     Could it be a fuse? I assume if it was a fuse other lights would also be out?      On that note the transmission option light inside is also out (drive, park so forth).   Any advice appreciated. 

Link to comment
Share on other sites

Given that both bulbs are not illuminating, I would check the fuse first. Why? Because it is easier to do that instead of replacing the bulbs.

From experience, when it has only been 1 bulb not illuminating, i start by either swapping the bulbs or just replacing the bulb first up.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Join The Club

    Join the Toyota Owners Club and be part of the Community. It's FREE!

  • Latest Postings

    1. 1

      Head Unit with Apple CarPlay

    2. 0

      RZN169 Poor fuel economy and low/rough idle at cold start up

    3. 0

      Any RA 60 owners?

    4. 0

      Bluetooth stopped working

    5. 0

      Purchasing 2014 Prado GXL - Requesting Inputs

    6. 3

      3rd Gen (XU50) Kluger new aftermarket radio install

    7. 1
    8. 2

      Removing low beam bulb 2014 Camry

    9. 0

      CHASING MANUAL COROLLA LEVIN 01-06

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership